Coneix-me

Responsabilitat i Professionalitat, des de l'Empatia, la Sinceritat i la Confiança

L'HISTORIA del teu Doctor

Experiència Personal

  Des de molt petit vaig decidir ser Metge, segurament influenciat pel meu entorn familiar. Però mai vaig imaginar-me que seria Cirurgià Plàstic i Estètic. De fet, durant la meva infantesa i joventut no vaig tenir cap referencia sobre aquesta meravellosa i apassionant especialitat.

  En la facultat freqüentava molt més l'hospital i en especial els quiròfans que las classes, orientant-me clarament cap a la cirurgia, però sense definir-me per cap especialitat en concret. Va ser a l'obtenir uns excel·lents resultats a l'examen MIR que em vaig deixar aconsellar per la veu de l'experiència i la vaig encertar, ja que vaig fer cas a un cirurgià a punt de jubilar-se que desprès de molt compartir quiròfan es va adonar que jo podria combinar molt bé les meves aptituds cap a la cirurgia i de la meva afició per l'Art.

  En la Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica vaig trobar una forma de ajudar a les altres persones a recuperar en lo possible la forma i la funció d'alguna o varies zones del seu cos que havien resultat danyades per diversos motius. Però ràpidament vaig entendre que mai podria recuperar la perfecció original de cada individu, per lo que la meva satisfacció i la de la meva pacient mai serien completes.

  Així doncs, al finalitzar la meva formació especialitzada en l'Hospital Universitari de Bellvitge (Barcelona) vaig decidir dedicar-me de ple a la Cirurgia Plàstica i Estètica, on sí que he pogut trobar la Satisfacció plena dels meus pacients.

  Això lo he aconseguit a través d'una informació honesta i sincera a la primera visita mèdica, cercant la naturalitat i la proporció a cada una de les meves cirurgies durant gairebé 20 anys. Obtenint així la vostra Confiança, que dec de seguir corresponent cada dia. Per això, lo que més m'agrada de la meva professió és el somriure sincer que em mostreu la gran majoria dels meus pacients a l'entrar i sortir de la consulta. I si per qualsevol motiu aquesta no es produeix, sé que quelcom no acaba de rotllar i que dec trobar una solució per aconseguir-la. 

  Experiència Laboral

  Llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat Autònoma de Barcelona.

  Especialista en Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora per la Universitat de Barcelona.

  Cursos de Doctorat en el Programa de Cirurgia i Especialitats Quirúrgiques a la Universitat de Barcelona.

  Diploma de Estudis Avançats (DEA) o Suficiència Investigadora per la Universitat de Barcelona amb la qualificació de Excel·lent.

  Màster en Gestió de Centres Sanitaris i Serveis de Salut a l' Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona 2017-2019 (80 crèdits). 

  Màster ASECMA/SCCMA de Cirurgia Major Ambulatoria per la Universitat Francisco de Vitoria de Madrid 2019-2021 (60 crèdits).

  Realització de ponencies en nombrosos cursos i postgraus relacionats amb la especialitat.

  Experiència en Cirurgia Reparadora, Cirurgia Oncològica, Microcirurgia i Reconstrucció Mamaria en el Servei de Cirurgia Plàstica, Estètica i Reparadora de l'Hospital Universitari de Bellvitge.

  Expert en Cirurgia Major Ambulatòria i en Cirurgia Estètica Mamaria i Corporal.

  Membre Numerari de la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica (SECPRE), de l' Associació Espanyola de Cirurgia Estètica Plàstica (AECEP) i de l' Associació Espanyola de Cirurgia Major Ambulatoria (ASECMA).

  Director de la Jornada AECEP sobre Cirurgia Major Estètica Ambulatòria fet a Barcelona al mes de Juny del 2016 i del Curs Monogràfic SECPRE sobre CMA al Març del 2019.

  Autor del llibre "Manual de CMA y Gestión Clínica en Cirugía Plástica, Estética y Reparadora", editat per la Fundación Doncente SECPRE al març del 2021.

  Autor principal del article científic publicat al Desembre del 2016 a la revista "European Aesthetic Plastic Surgery Journal" titulat "Cirurgia Estètica Ambulatòria, una realitat. (Estudi de Mobilitat de 8463 cirurgies consecutives)".

  Director Mèdic i Cirurgià Plàstic i Estètic de Clínica Londres Barcelona des del Juliol del 2004 fins al Gener del 2017, i Responsable de la Unitat de Cirurgia Estètica de Clínica Londres des del Març del 2009 fins al Setembre del 2016 per voluntat pròpia al entendre que s'havien aconseguit els objectius marcats i donar pas a una nova etapa. 

  Director Mèdic i Cirurgià Plàstic i Estètic de IM Clinic des de Gener fins a Juliol del 2017, al costat del Dr. Iván Mañero, al qui li agraeixo la seva confiança vers la meva persona, però tenim que renunciar a aquest projecte per a ser fidel a la meva filosofia i continuar sent un referent nacional en Cirurgia Plàstica i Estètica Ambulatòria. 

  A l'actualitat desenvolupo una segona etapa renovada com Director Mèdic i Cirurgià Plàstic i Estètic de Clínica Londres Barcelona, amb l'objectiu de consolidar la Cirurgia Plàstica i Estètica Ambulatòria com la millor alternativa pel pacient sà que vulgui millorar la seva imatge amb un ràpida recuperació i uns estàndards de Qualitat i Seguretat reconeguts internacionalment.